Wie zijn wij en wat doen wij?

De leden van onze vereniging stellen de buitenkant van hun lichaam beschikbaar aan de hulpverleners.

Dit doen ze doormiddel van ontwerpen, ensceneren, grimeren en acteren van ongevalstoedrachten op een zo realistische mogelijke manier.

De vereniging bemiddeld tussen de aanvragende hulpverleningsinstantie en onze leden.

Hulpverlenende instanties zijn BHV opleidingen, EHBO verenigingen, brandweerkorpsen, ambulancediensten, universiteiten, scholen, opleidingsinstituten, bedrijven enzovoort.

De vereniging heeft het doel om de kennis van haar leden op pijl te brengen en te houden door middel van een Lotusopleiding in een groep en verrijkingslessen in een kring.

Dit wordt volgens de landelijke norm, uitgebreid met de specifieke vragen en behoeften van hulpverlenende instanties.